Onsdag: Mikaela markarbete

Skjutsade Mikan och hennes kompisar Oliva och Maria till stallet, Mimmi följde med mig som sällskap men ångrade sig när vi kom fram och ville stanna med, så jag åkte hem själv.

Tog detta kort innan jag åkte, Mimmi höll på och gjorde Betfor
och det visste hon och var nyfiken



Mikan ville träna markarbete (bommar på marken + låga hinder) det hade inte gått så jättebra då Mimmi och E hade lite olika åsikter om bomarnas längder så det vart aldrig riktigt rätt. Vad är det man säger - Ju fler kockar desto sämre soppa!!! stämmer nog bra i många fall :0))

Palette är så att är det något minsta fel eller om ryttaren är osäker tex. vid hoppning inte ramar in henne ordentligt och driver på och styr upp mot hindret så går hon åt sidan, annars gör ryttaren rätt så hoppar hon ALLT aldrig några vägringar el.dyl.
Gör du rätt så gör hon rätt - Aldrig något trams.

Idetta fall när avståndet inte var rätt för hennes steglängd och Mikan skulle galoppera över dom så saktade hon direkt av till trav och vägrade galoppera och det för att hon känner att det inte skulle bli rätt ** klok ponny** så det blev lite hoppning istället trippelbarr 60cm och där gick det mycket bra trots att humöret nog inte var på topp som lätt blir efter mycket strul.



Här är hon av svampad efter en svettig lektion


Tycker hennes täckning är så coool


Åkte och hämtade hem dom vid 21,30- tiden
Palette stod och mumsade på kvälls middan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0